U bent hier: Home / Nieuws / Taptoe Huizen 2019 op Koningsdag

Taptoe Huizen 2019 op Koningsdag

   

 

HUIZEN –De Huizer Taptoe is de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit en genieten telkens weer van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud vanuit Huizen en de wijde regio altijd weer een feestje.

Gemeenteraadslid Rob Bource organiseert alweer voor de zesde keer de Taptoe Huizen op Koningsdag. De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer veel bijgedragen aan het afwisselende programma voor deze avond. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus.


Optredende korpsen:
• Drumfanfare ESKA Bemmel
• Jeugdshowband Irene Ede
• Drumfanfare Laurentius Voorschoten
• Showharmonie Oefening Baart Kunst (OBK) Rhenen


ESKA Bemmel heeft een unieke, herkenbare uitstraling en verzorgt deze avond zelfs twee shows. In de GalaShow ‘Van Jong en Oud’ neemt ESKA u mee op een muzikale reis in de tijd. Iedereen zal wel muziek herkennen in deze show. In de themashow ‘Hollands door de jaren heen’ hoort u oude- en nieuwe Nederlandstalige nummers die velen bekend in de oren zullen klinken.


Jeugdshowband Irene Ede, die in binnen- en buitenland optreedt, is een korps dat presteert op landelijk topniveau. Zo wonnen zij het Jeugdfestival van de Nationale Taptoe in Ahoy (Rotterdam) en het Nationale jeugd festival in Vlissingen. In hun show ‘Emoji’ worden de kleine afbeeldingen die jongeren gebruiken om hun emoties bij tekstberichten aan te geven omgezet in aansprekende muziek.


Drumfanfare Laurentius Voorschoten treedt regelmatig in binnen- en buitenland op. Op het Wereld Muziek Concours 2017 in Kerkrade behaalden zij met hun vorige show goud en zilver bij het onderdeel ‘mars’. Zij presenteren met trots hun splinternieuwe show ‘Just Say Hello’ met spetterende choreografie en bekende nummers die u zeker zullen aanspreken.


Showharmonie Oefening Baart Kunst Rhenen (OBK) onderscheidt zich door haar warme klanken, klassiek rode uniformen en verrassende muziekrepertoire. Vanaf seizoen 2018 presenteren zij de compleet nieuwe show ‘Playlist’. Deze muzikale afspeellijst voor jong en oud, met populaire hits van toen én nu, is door hun eigen leden met zorg voor u samengesteld.


Na de 5 verschillende shows is er een massale finale waarbij door alle deelnemende korpsen naast een koraal, het Taptoesignaal, de 2 bekende verzen van het Wilhelmus ten gehore zullen worden gebracht.


Taptoe Huizen 2019 is mogelijk gemaakt door: Oranje Stichting Huizen, SV Huizen, Teeuwissen Rioolreiniging, Garage Herman Lubbers, De Groot Uitvaart, Experientia Docet, Gerbert Hansman Makelaardij, HBA Hogenbirk Bouwadvies, Huizer Kaas-Gilde, Klein Groenvoorziening, Koetze Beveiligingstechniek, Schuiteman Accountants, Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij en Zig Websoftware.


De locatie is weer het prachtige hoofdveld van de S.V. Huizen met de fraaie overdekte
tribune. In de schitterende kantine zijn weer een hapje en drankje verkrijgbaar.


TOEGANG VRIJ – ruime GRATIS parkeergelegenheid aanwezig
Wanneer : Koningsdag zaterdag 27 april 2019


Waar : S.V. Huizen terrein - IJsselmeerstraat 3 - 1271 AA Huizen
Aanvang : 20:00 uur
Einde : 22:00 uur


Website in opbouw: http://www.koningsdaghuizen.nl/

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners