U bent hier: Home / Nieuws / Taptoe Huizen 2016 op Koningsdag

Taptoe Huizen 2016 op Koningsdag

   

 

HUIZEN –De Huizer Taptoe is voor velen de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen genieten van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud echt een feestje.

 

Gemeenteraadslid Rob Bource heeft zich voor de derde keer ingezet om de Taptoe in Huizen op Koningsdag mogelijk te maken. Samen met de Oranje Stichting Huizen en de steun van veel betrokken sponsors is dat opnieuw gelukt.

De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer veel bijgedragen aan de totstandkoming van het afwisselende programma voor deze avond. Al met al een mooie mix van bekende en minder bekende korpsen dat een breed publiek zal aanspreken. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus. 
Na de verschillende shows is er een massale finale waarbij naast een koraal, het Taptoesignaal, de 2 bekende verzen van het Wilhelmus ten gehore zullen worden gebracht. De locatie is weer het prachtige hoofdveld van de S.V. Huizen met de fraaie overdekte tribune. In de schitterende kantine en op het terrein zijn verder een hapje en drankje verkrijgbaar.

TOEGANG VRIJ – ruime parkeergelegenheid aanwezig

Wanneer :Koningsdag woensdag 27 april 2016

Waar : S.V. Huizen terrein - IJsselmeerstraat 3 - 1271 AA Huizen

Aanvang :20:00 uur

Optredende korpsen: Show- en Marchingband Da Capo Lisse, Tamboer- en Trompetterkorps Euroband Rotterdam, Chr. Showorkest Excelsior Delft, Jong K & G Leiden en Drum- en Showband ViJoS Bussum.

De Taptoe Huizen 2016 wordt mogelijk gemaakt door: Oranje Stichting Huizen, S.V. Huizen, Garage Herman Lubbers, Vreeswijk & Koebrugge Bouwmaatschappij, Adviesgroep van der Roest, De Groot Uitvaart, Experientia Docet, Zig Websoftware, Drukkerij-Uitgeverij J. Bout & Zn., Johan Klein Groenvoorziening, Schuiteman Accountants, Vleeswarenspecialist Nico & Alie Klein en enkele sponsors die niet met naam genoemd willen worden.

Voor meer informatie: http://oranjestichtinghuizen.nl/taptoe/

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners