U bent hier: Home / Nieuws / Synergia March vandaag aan showkorpsen verstuurd

Synergia March vandaag aan showkorpsen verstuurd

   

 

Vandaag is de partiture van de nieuwe Synergia Mars aan 104 showkorpsen verstuurd.

 

In het najaar van 2015 heeft de Stichting Combinatie Van Korpsen aan 104 showkorpsen binnen haar samenwerkingsverband de vraag gesteld of zij voor het seizoen 2016 een nieuwe, door Rob Balfoort gecomponeerde, mars willen instuderen.

ALLE 104 showkorpsen reageerden positief op dit initiatief|!

Vandaag is de partiture in twee delen per Email naar de showkorpsen verzonden. De eerste Email bevat een complete partiture van de Synergia Mars, de tweede Email een speciale flex partiture voor afwijkende bezettingen en kleinere orkesten.

De bedoeling is dat de Synergia Mars tijdens taptoe finales als gezamenlijk nummer kan worden ingezet. De SCVK zal dit nummer vanaf dit seizoen ook als mogelijkheid bij finales actief gaan aanbieden. Reden voor dit initiatief is dat de afgelopen taptoeseizoenen steeds meer organisaties om gezamenlijke finalenummers vroegen en tot vandaag een gezamenlijke finalemars vaak onmogelijk bleek om te organiseren.

Wij hopen met dit initiatief organisaties een extra service te kunnen bieden en korpsen een mogelijkheid, om op het taptoeveld gezamenlijk hun hobby te kunnen uitdragen.

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners