U bent hier: Home / Nieuws / SCVK 50 jaar jong

SCVK 50 jaar jong

   

 

Vorig jaar vierde de Stichting Combinatie van Korpsen haar 50e verjaardag. Vijftig is het nieuwe veertig en de stichting is springlevend. Met een nieuw en eigentijds beeldmerk beweegt de stichting mee in de tijd.

In het nieuwe logo is de letter S van stichting weggelaten en staan de CVK centraal. Ze zijn met elkaar verbonden waardoor het beeld van een marcherende band is ontstaan.

Met het nieuwe logo, later dit jaar een geheel nieuwe website en nieuwe initiatieven gaat de SCVK ook de komende jaren inzetten op dat waar het allemaal mee begon; Het behartigen van de belangen van 135 Nederlandse show- en marchingbands. Hierbij gaat het om het creƫren van een artistiek podium, zorgen voor een deugdelijk contract en het onverwijld nakomen van gemaakte betaalafspraken. Ook de komende jaren kan show- en marching Nederland rekenen op de inzet van een klein team van vrijwilligers. Wil je meer weten over de mogelijkheden om als vrijwilliger een bijdrage te leveren en de Nederlandse korpsen te ondersteunen, mail dan naar voorzitter@scvk.nl

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners