U bent hier: Home / Nieuws / Nieuwe PR Manager SCVK

Nieuwe PR Manager SCVK

   

 

Vanaf 1 januari 2016 zal de functie van PR Manager bij de Stichting Combinatie Van Korpsen worden uitgevoerd door Geoffrey Krol.

 

Geoffrey zal de taken overnemen van Tonny Hoek, die op 1 oktober 2015 bij de SCVK als bestuurslid is gestopt, om haar aandacht meer te kunnen richten op haar gezin en nieuwe baan.

In zijn jonge jaren is Geoffrey lid geweest van De Jonge Trompetters (nu Jong KTK) en het Kamper Trompetter Korps, waar hij slagwerk, en later trompet speelde. Na een aantal jaren afwezigheid vond hij zijn weg weer naar het KTK omdat zijn beide zonen lid werden van van Music Kids en van daaruit bij Jong KTK gingen spelen,

Op dit moment speelt zijn oudste zoon reeds bij het KTK en heeft Geoffrey, als niet spelend lid, zijn sporen bij het KTK ruimschoots verdiend; Eerst bij het team logistiek, later bij het instructieteam van Jong KTK. De laatste jaren mocht hij bij Jong KTK de functie van (Jeugd)manager invulling geven en was hij lid van het bestuur van KTK.

De komende maanden zal Geoffrey zich gaan verdiepen in de PR werkzaamheden bij de SCVK. Zo zal hij de social media pagina's en website gaan beheren en zal vanuit het PR Management de komende jaren steeds actiever worden gezocht naar optredensplekken voor de met de SCVK samenwerkende korpsen. Een uittdaging van formaat, die Geoffrey graag aan wil gaan. 

Wij wensen hem succes met de uitvoering van zijn werkzaamheden!

 

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners