U bent hier: Home / Nieuws / "Mierlo bruist 2015" een prachtig en geslaagd evenement

"Mierlo bruist 2015" een prachtig en geslaagd evenement

   

 

Afgelopen weekend vond in Mierlo het nieuwe evenement ‘Mierlo Bruist’ plaats. Een evenement georganiseerd door de Stichting Mierlo Promotie in samenwerking met de Commissie Taptoe Mierlo, Mierlose Ondernemers en het Centrum en Linten Management.


​Een en ander werd mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Coöperatiefonds welke als medehoofdsponsor optrad van het zeer geslaagde weekend. Het tweedaagse evenement ging zaterdagavond 20 juni van start met de Taptoe Mierlo 2015, op zondag 21 juni gevolgd door een Verenigingenmarkt, Kunstmarkt en Ondernemersmarkt. Taptoe Mierlo
Evenals voorgaande jaren lag de organisatie van het groots opgezette muziekgebeuren op de zaterdagavond in handen van de plaatselijke Commissie Taptoe Mierlo in samenwerking met de Stichting Combinatie van Korpsen. Kosten noch moeite werden ook dit keer wederom gespaard om Mierlo een prachtig en spectaculair muziekprogramma aan te bieden. Een zeer geslaagd muziekgebeuren zo kon men na afloop concluderen uit het enthousiaste applaus en reacties van de naar schatting kleine 1500 bezoekers van de Mierlose Taptoe 2015 waarbij een hoofdrol was weggelegd voor de topkorpsen, de Christelijke Muziek- en showkorps Jeugdkorps Bernhard uit Amersfoort, Showband Kunst Door Oefening uit Groessen, Show- en marchingband Cornu Copiae uit Waalwijk en de Showband Noordenveld uit Roden. 

...................

(Bron: www.mooimierlo.nl)

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners