U bent hier: Home / Nieuws / Martin Timmer stopt met voorzitterschap Stichting Combinatie Van Korpsen

Martin Timmer stopt met voorzitterschap Stichting Combinatie Van Korpsen

   

 

Na 21 jaar, waarvan de laatste 9 jaar als voorzitter, zal Martin Timmer per 1 januari 2019 de Stichting Combinatie Van Korpsen gaan verlaten.

 

“Na een lange tijd verbonden te zijn geweest aan de SCVK is het tijd voor een nieuw gezicht, nieuwe ideeën en een frisse kijk op de muziek- en showsector.” aldus Martin. Martin heeft de opkomst van de SCVK actief mogen meemaken, waarbij in de topjaren jaarlijks bijna 100 evenementen via de SCVK in goede banen werden geleid. Ook de recessie met de bijbehorende problemen voor de showsector heeft hij van dichtbij meegemaakt. “Nu de showsector langzaamaan uit het dal is gekropen is het tijd om het stokje door te geven en zelf op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.”

Op dit moment is het bestuur van de SCVK op zoek naar een nieuwe voorzitter, die de Stichting vanaf 1 januari 2019 op adequate wijze de toekomst in kan leiden. De eerste gesprekken hierover met gegadigden hebben reeds plaats gevonden. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die geknipt is voor deze functie, of heeft u zelf interesse, schroom dan niet om dit aan ons door te geven, dan nemen wij contact op. Doorgeven kan via zakelijksecretaris@scvk.nl

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners