U bent hier: Home / Nieuws / Kaartverkoop 35e Taptoe Middelkoop Duiven van start

Kaartverkoop 35e Taptoe Middelkoop Duiven van start

   

 

Liemers Harmonie Duiven organiseert op zaterdag 29 augustus, in samenwerking met de Stichgting Combinatie Van Korpsen, voor de 35ste maal Taptoe Middelkoop Duiven.


Om 20.00 uur zal de Taptoe geopend worden door de organiserende vereniging, die ook haar nieuwste show met het thema ‘Back to the Eighties’ brengt. De show is een terugblik naar de tijd waarin Taptoe Middelkoop Duiven voor het eerst georganiseerd werd. Vervolgens betreden verschillende top-korpsen het taptoeterrein in het centrum van Duiven. Pasveerkorps Leeuwarden, Rijnmondband Schiedam, Jong K&G Leiden, Arnhems Trompetter Korps Arnhem en slagwerkgroep #LHDswg verlenen hun medewerking aan Taptoe Middelkoop Duiven. 

De kaartverkoop voor de 35ste Taptoe Middelkoop Duiven is op 20 juni van start gegaan. Nieuw dit jaar is de online voorverkoop via www.taptoeduiven.nl. In de voorverkoop kost een staanplaats 6,50 euro en een zitplaats 10,00 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op www.taptoeduiven.nl of www.facebook.com/TaptoeDuiven. 

(Bron:www.korpsmuziek.nl)

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners