U bent hier: Home / Nieuws / BELANGRIJK BERICHT/OPROEP AAN VERENIGINGEN:

BELANGRIJK BERICHT/OPROEP AAN VERENIGINGEN:

   

 

Zoals eerder gecommuniceerd gaan we rond de start van het WMC beginnen met het laten stemmen op de (jeugd)korpsen die aan de showkorpsendag 2018 (26-05-2018) mogen meewerken.

Zoals eerder gecommuniceerd gaan we rond de start van het WMC beginnen met het laten stemmen op de (jeugd)korpsen die aan de showkorpsendag 2018 (26-05-2018) mogen meewerken. We hebben zorgvuldig getracht een lijst met korpsen te maken die een samenwerking hebben met de #SCVK_NL en volgens ons in 2018 een (taptoe)show kunnen verzorgen.

Graag willen we u als verenigingen (en leden) vragen deze lijst te controleren. Als u denkt, dat u niet op de lijst staat en er volgens u wel op hoort, neem dan VANUIT UW BESTUUR even contact met ons op (prmanager@scvk.nl).

!!! In het bijzonder graag even opletten of uw jeugdkorps er op staat. Wij zijn niet van alle jeugdkorpsen op de hoogte of die in 2018 een volledige (taptoe)show kunnen verzorgen. !!!

Let op: Het #SCVK_NL beoordeelt ten allen tijde of er sprake is van een samenwerking/aansluiting bij SCVK en of het korps zal worden toegevoegd aan de lijst.

Met onderstaande link kan u de lijst inzien:

https://drive.google.com/open?id=1J9WsFBwM7PRO4U3RIP1jvIXy3FgIrz2-w0PbaPsbiXc

Showkorpsendag 2018, wat waren de plannen ook alweer? Dat leest u hier: 

http://www.scvk.nl/news/dmse-2018-wordt-skd-2018

 

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners