U bent hier: Home / Informatie / Informatie voor organisatoren

Samenwerking SCVK met organisaties

De Stichting Combinatie Van Korpsen is opgericht vanuit een ideëel en sociaal oogpunt.

Onze doelstellingen zijn:

  • het behartigen van gezamenlijke belangen van de Nederlandse showkorpsen
  • advisering van organiserende comités of organisaties
  • het bevorderen van het sociale en culturele muziekleven van de met ons samenwerkende showkorpsen
  • de onderlinge vriendschapsbanden van de showkorpsen versterken door gezamenlijk op te treden tijdens taptoes of andere muzikale bijeenkomsten
  • het bevorderen van nationale en internationale uitwisselingen en contacten.


  

Veel showkorpsen hebben moeite, of zijn niet in de gelegenheid, om contacten te onderhouden met al die organisaties, die op muziekgebied iets organiseren. Dit soort contacten onderhoudt de Stichting Combinatie Van Korpsen. Wij onderhandelen met een keur van organiserende comités over diverse festiviteiten, zoals taptoes, optochten, concerten, enzovoort.

Daardoor zijn wij in staat heel veel contracten voor onze showkorpsen af te sluiten en ontstaat er een belangrijke bron van inkomsten voor deze korpsen.Showkorpsmuzikanten zijn over het algemeen jonge muzikanten en in die zin werken wij mee aan het in stand houden van een prachtig stuk jeugdwerk.

Als organiserend comité van een muziekfestijn, bent u altijd bezig met de vraag: Hoe kom ik in contact met de diverse showkorpsen, welke samenstelling van korpsen is de meest ideale en wie geeft mij antwoord op de vraag


wat kost dat allemaal.!!!


De Stichting Combinatie Van Korpsen kan voor organiserende comités dit vraagstuk oplossen.

Wij zijn de instantie, die showkorpsen en organisaties bij elkaar brengt!

  

Taptoes, en/of andere festiviteiten, door de SCVK in draaiboek gezet en geregisseerd, hebben een hoge amusementswaarde.
Een optreden, tot stand gekomen via de SCVK, verloopt vrijwel altijd vlekkeloos. Een waardering van muzikanten en organisaties, voor een door de Stichting Combinatie Van Korpsen samengestelde en geregisseerde taptoe, is dan ook groot.

En wij doen meer voor u!

Bij de Stichting Combinatie Van Korpsen kunt u aankloppen voor het contracteren van korpsen.

Maar 

  • U kunt bij ons ook terecht voor het maken van complete draaiboeken, waarin uw hele festijn stap voor stap wordt begeleid
  • Wij kunnen de totale regie voor u verzorgen
  • Wij kunnen zorgen voor een speaker of ladyspeaker, die alle onderdelen aan elkaar praat
  • Wij kunnen u in contact brengen met tribunebouwers en licht- en geluidsverzorgers.


Dit servicepakket is uniek in Nederland!

Dat maakt de Stichting Combinatie Van Korpsen tot dé ideale partner voor alles waar muziek en show in zit. Kortom, de Stichting Combinatie Van Korpsen is met haar  bijna 50-jarige ervaring een partner, die voor zowel de showkorpsen als voor de organiserende comités veel werk uit handen kan nemen.

  

Wilt u meer inlichtingen ontvangen over onze werkwijze, of wilt u over bepaalde muzikale of organisatorische onderwerpen eens met ons van gedachte wisselen, dan nodigen wij u graag uit, om een afspraak met ons te maken.

Klik hier voor de contactadressen van het bestuur van de Stichting Combinatie Van Korpsen, zodat u direct met de juiste persoon in contact komt.

 

 

Volg ons
 

 

 

 

 


Partners